Känns bra nu...

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev.... sista semesterveckan innan två veckors jobb väntar för att sedan återgå till två veckors semester.
 
Sen kan man ju alltid diskutera hur mycket till semester det är då vi sliter som djur på gården 😁😁.
 
Vad har hänt på gården? All tråd och alla stolpar är borttagna från hagarna. Traktorn har kommit som vi köpt så nu väntar vi på harven för att sedan så om några hagar. I stallet har vi blivit färdiga med 5 boxar av 7. Vi väntar in nya specialmåttade galler som ska komma nästa vecka till boxarna som fattas. Men jag är sjukt nöjd med hur stallet börjar ta form 😀😀.
 
 
 
Härnäst ska det målas och tapetseras i sadelkammaren. Har några roliga ideér som jag tror kommer bli superbra i sadelkammaren 😊.
 
Jag har inte hunnit med att träna så mycket jag vill med Balder tyvärr. Gården har högsta prio då vi flyttar in till 25/7 😳.
Igår hade Balder och jag olika åsikter om hur ett dressyrpass ska gå till. Latmasken har attackerat Balder och han tyckte att det räckte att gå i en slowmotion takt i alla gångarter. Efter lite övertalning så fogade han sig dock o blev riktigt fin. Efter avslutad ritt på banan skrittade jag av honom en sväng i skogen. Balder har blivit mycket bättre med uteritterna nu och nu lyckas vi även att knata ut i skogen själva, utan bråk och hemlängtan 😝.
 
Idag var Pia från hästfriskvård och masserade Balder. En liten låsning i bogen som släppte dirrekt Och lite skön massage så allt känns topp inför helgens tävling.
 
 
Form mässigt känns det inte helt bra då jag inte tränat så värst mycket inför tävlingen. Har inte ridit programmet en enda gång sedan jag tävlade sist för ca 6 veckor sedan 😁.
Vi får göra det bästa av situatiomen helt enkelt.
 
4 dagar kvar till tävling 😀